BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU, İLÇEMİZDEKİ ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

1BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU, İLÇEMİZDEKİ ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, ilçemizde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Kendisine Başkan Yardımcımız Emin Gül’ün de eşlik ettiği Başkanımız Topaloğlu, Lise Caddesi’nde yapımı devam eden çalışmaları denetleyerek, gelinen son nokta hakkında bilgi aldı.

Belediyemize ait dükkanların estetik açıdan daha güzel ve daha modern bir görünüme çevrilmesi için canla başla çalışan belediye ekiplerimize kolaylıklar dileyen Başkanımız Topaloğlu, daha sonra Kemer Atatürk Parkı’nda yapımı devam eden çalışmaları da yerinde inceledi.

Atatürk Parkı’nın Kemer’e yakışır bir alan haline getirmek için gecesini gündüzüne katan Başkanımız Topaloğlu, parktaki çalışmaların tamamlanmasının ardından Kemer’e kazandırdığı hizmetlere bir yenisini daha eklemiş olacak.

Başkanımız Topaloğlu ve Başkan Yardımcımız Emin Gül, daha sonra Kemer Cumhuriyet Meydanında Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları da yerinde görerek çalışan ekiplere kolaylıklar diledi.

Başkanımız Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Kemer’de koronavirüse karşı aldığımız tedbirlerin yanında ilçemizdeki çalışmalara da devam ediyoruz. Kemer’i daha modern bir hale getirebilmek için tüm ekibimizle hummalı şekilde çalışıyoruz.
Lise Caddesi ve Atatürk Parkı’ndaki çalışmalar tamamlanınca, halkımıza bir hizmeti daha kazandırmış olacağız. Şimdiden Kemer’e hayırlı olsun.” dedi.