BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU, İLÇEDEKİ KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ

WhatsApp Image 2020-02-18 at 10.33.10

BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU, İLÇEDEKİ KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, ilçede yaşayan kadınlarla bir araya gelerek, çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Belediyemiz Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonu’nda Kemer’de yaşayan kadınları ağırlayan Başkanımız Topaloğlu, kadınların sorunlarını dinleyerek belediyemiz tarafından yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Başkanımız Topaloğlu, toplantı öncesi Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde halka ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti verilmeye başlandığını belirterek, göreve yeni başlayan psikolog Sevilay Bozkaya’yı tanıttı.

Toplantıda genel olarak Kemer’deki ulaşım sorunları ve eğitim alanında yapılan çalışmaların durum değerlendirilmesi yapıldı.
Yapılan görüşmede kadınlar, Başkanımız Topaloğlu’ndan mevcut ulaşım sistemi üzerinden bazı değişiklikler yapılması talebinde bulunurken, Kemer Tur Başkanı Oktay Çelik, ulaşım konusunda mevcut aksaklıkların en kısa sürede çözülmesi için çalışmalara devam ettiklerini bildirdi.

Çocuklar için yazın açılması planlanan kurslar ile ilgili de konuşulan toplantıda, kadınlar, Başkanımız Topaloğlu’ndan açılacak kurslarla alakalı bilgi talep etti. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Asım Yıldırım, çocuklar için karate kursu, tekvando kursu ve halk oyunları gibi 12 alanda derslikler açılacağını bildirdi.

Yazın plajlarda, denize giriş ve plaj kullanımı konusunda sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden ilçe kadınları, Başkanımız Topaloğlu’ndan bu konuda yapılacak çalışmalar hakkında bilgi istedi.

Başkanımız Topaloğlu, konu ile yakından ilgilendiğini belirterek, “Bu yaz Olbia Park’ın halk plajı olarak kullanılması için çalışmalara başladık. Olbia Park içerisindeki belediyemize ait çay bahçesinin de halkın hizmetine sunulması için çalışmalar son hızla devam ediyor. Halkımıza daha rahat nefes alabilecekleri ve aileleriyle vakit geçirebilecekleri ortamlar oluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Söz verdiğimiz gibi hizmetlerimizi tek tek yerine getirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Toplantıya katılan el sanatları kursiyerleri kadınlar, toplantı sonrası Başkanımız Topaloğlu’na el yapımı bir çanta hediye etti.