BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU, GÖYNÜK VE TEKİROVA’DAKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

1OPALOĞLU, GÖYNÜK VE TEKİROVA’DAKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Göynük ve Tekirova mahallelerindeki çalışmaları yerinde inceledi.

Göynük ve Tekirova mahallelerinde yapımı devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkanımız Topaloğlu’na, Belediye Başkan Yardımcımız Emin Gül de eşlik etti.

Göreve geldiği ilk günkü heyecan ve aşkla Kemer için çalışmaya devam eden Başkanımız Topaloğlu, “Koronavirüse karşı aldığımız tedbirlere devam ediyoruz. Belediye ekiplerimiz, Göynük ve Tekirova mahallelerimizde yol ve kaldırım çalışmalarımıza hızla devam ediyor. Koronavirüsün yanı sıra halkımıza karşı olan sorumluluğumuzun bilincinde olarak çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

Başkanımız Topaloğlu, öte yandan, Tekirova mahallesinde kurulan semt pazarını da ziyaret ederek, alınan tedbirleri denetledi ve pazar esnafına kolaylıklar diledi.