BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU ÇAMYUVA PAZARINI ZİYARET ETTİ

BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU ÇAMYUVA PAZARINI ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Çamyuva mahallesinde kurulan pazar yerini, sağlık ocağını ve Büyükşehir Belediyesi Kemer Hizmet Birimini ziyaret etti.
Çamyuva mahallesinde kurulan sebze ve meyve pazarında esnafla sohbet eden Başkanımız Topaloğlu’na Belediye Başkan Yardımcımız Emin Gül ve belediyemiz Çamyuva Sorumlusu Özgür Şahin de eşlik etti.
Başkanımız Topaloğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında pazar girişinde ateşini kontrol ettirip ellerini dezenfekte etti.
Pazar esnafına hayırlı işler ve bol kazançlar dileyen Başkanımız Topaloğlu, daha sonra sağlık ocağını ziyaret ederek, sağlık çalışanlarına bu zor günlerde gösterdikleri fedakarlıklardan dolayı teşekkür etti.
Başkanımız Topaloğlu, daha sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer Hizmet Birimini de ziyaret ederek çalışanlara kolaylıklar diledi.