BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU, BELEDİYE PERSONELİMİZLE BAYRAMLAŞTI

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, masa ve iç mekan

BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU, BELEDİYE PERSONELİMİZLE BAYRAMLAŞTI

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Kurban Bayramı öncesinde belediye personelimizle bayramlaştı.

Başkanımız Topaloğlu, Arslanbucak Hizmet Alanında ve belediyemiz ana binada belediye personeli ile bir araya geldi.
Bayramlaşma programına Belediye Başkan Vekilimiz İsmail Aka, Belediye Başkan Yardımcımız Emin Gül, belediye birim müdürlerimiz ve belediye personelimiz katıldı.

Başkanımız Topaloğlu, bayramlaşma programında yaptığı konuşmasında, koronavirüs sürecinde belediye olarak herkesin görevini özverili olarak yaptığını söyledi.

Belediye olarak pandemi sürecinde titiz bir çalışma ortamı sağladıklarına değinene Başkanımız Topaloğlu, “Korona geçmiş değil ve bununla yaşamak zorundayız. Önemli olan temizlik, sosyal mesafe ve maske takmak. Bu süreçte, Kemer Kaymakamlığı ile çok iyi çalıştık. Günlük olarak yaklaşık 4 bin maske üretiyoruz. Vatandaşımızın sağlığı için emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.” dedi.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan

TAŞERON İŞÇİLERİN DE ÖZLÜK HAKLARI OLACAK

Belediyemizde kadrolular ve taşeron işçilerin olduğunu hatırlatan Başkanımız Topaloğlu, kadrolu personelin özlük haklarının daha fazla olduğunu kaydetti.

Başkanımız Topaloğlu, taşeron işçilere hakları gereği verilen yüzde 4 zamları aksatmadan verdiklerini ifade ederek, “Bunun yanında ikramiyeler ve çocuk yardımları gibi yardımlarda oldu. Taşeron işçilerimizin özlük haklarını alabilmesi için 1 Temmuzda sendikaya geçmemiz gerekiyordu ama pandemi nedeniyle ertelendi. İnşallah siz de kadrolular gibi özlük haklarınızı alırsınız. Taşeron işçilerin Temmuz zamları yatmayacak ama sendikayla anlaşıldığı zaman zamlarınız 1 Temmuzdan itibaren geçerli olacak. Maaşların bir kısmını bayram öncesi yatırdık. Geri kalanların da bugün yarın yatacak. İkramiyeler de yatmış durumda. Değerli personelimden özverili çalışmasını rica ediyorum. Tüm belediye çalışanlarının ve ailelerinin Kurban Bayramını huzurlu, mutlu ve sağlıklı geçirmelerini diliyorum.” diye konuştu.

Başkan Vekilimiz İsmail Aka da belediye personelimizin Kurban Bayramını en içten dilekleriyle kutladı.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişiGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar, masa, açık hava ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişiGörüntünün olası içeriği: 2 kişi, masa ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor ve iç mekan