BAŞKANIMIZ NECATİ TOPALOĞLU, HALKA HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYOR

68724021_1195956957258883_2878537367256301568_o_1195956950592217

BAŞKANIMIZ NECATİ TOPALOĞLU, HALKA HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Necati Toplaoğlu, göreve geldiği ilk günden bugüne, Kemer için çalışmaya devam ediyor.

Halka hizmet etmek için çıktıkları yolda emin adımlarla yürüyen Başkanımız Toplaoğlu ve ekibi, söz verdiği gibi Kemer Belediyesi Kındılçeşme Piknik ve Halk Plajı’nı halkın hizmetine kazandırdıktan sonra şimdi de Arslanbucak Mahallesi’nde 245/1 parselde yer alan alanda sosyal tesis projesini hayata geçiriyor.

Başkanımız Topaloğlu’nun talimatıyla, belediyemiz fen işleri müdürlüğü ekiplerimiz tarafından hızla yapımına başlanılan sosyal tesis projesi kapsamında, kapalı yüzme havuzu, kadınlar ve erkekler için ayrı spor salonları, kafeterya, halk eğitim amaçlı kursların düzenlenebileceği sınıflar ve idari ofislerin olduğu bina için çalışmalar devam ediyor.

HALKIMIZ İÇİN SÖZ VERDİĞİMİZ PROJELERİ YERİNE GETİRİYORUZ

Arslanbucak Mahallesi’nde yapımı devam sosyal tesis ile ilgili açıklama yapan Başkanımız Necati Topaloğlu, “Verdiğimiz sözleri en kısa sürede yerin getirmek için çalışıyoruz. Bu koltuğa halkımıza hizmet etmek için oturduk. Proje kapsamında kapalı havuzun yapımına başlandı. En kısa sürede bütün çalışmaları tamamlayarak halkımızın kullanımına sunacağız. Kemer’i hak ettiği yerlere tekrar getirmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Şimdiden Kemer’e hayırlı olsun.” diye konuştu.