Başkan'dan Muharrem Ayı Mesajı

"Muharrem Ayı İslam tarihinde pek çok güzel hadisenin yaşandığı ay olması hasebiyle Müslümanların bu ayı layıkıyla geçirmesi ve Peygamber Efendimize yakışır ümmet olma adına her türlü hayır ve hasenata öncülük etmesi gerekmektedir.
İslam tarihinde dönüm noktası olabilecek olayların yaşandığı önemli bir ay olan Muharrem Ayının; paylaşmanın ve şükretmenin hatırlandığı kıymetli bir zaman dilimi olduğunu bilmekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, “Rahmeti ve bereketi bol olan böylesine güzel bir ay'a girmenin sevinci ve mutluluğu ile başta Alevi yurttaşlarımız olmak üzere tüm hemşehrilerimin ve İslam aleminin Muharrem Ayını ve Hicri Yılbaşı'nı tebrik eder, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine vesile olmasını temenni eder, Saygılarımı sunarım.