Başkan’dan Esnafa Hayırlı Olsun Ziyareti

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül Lise Caddesi'nde hizmete giren Ece Sofra Restoran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Merkez Mahallesi Lise Caddesi 2-E de hizmete açılan Ece Sofra Restoran’a yoğun bir bayram trafiği sonrası ziyaret eden başkan Mustafa Gül ve Başkan Yardımcısı Ahmet Can hayırlı işler bol kazançlar temennisinde bulunarak işletme sahibi Haluk Tunca ile bir süre sohbet etti.
Başkan Gül yaptığı ziyarette çalışan işçilerle de tokalaşarak geçmiş Kurban Bayramlarını kutladı.
Ziyaretin ardından başkana teşekkür eden işletme sahibi Haluk Tunca; Yeni açılan iş yerimizin Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini Kemerli ve Kemer’i ziyaret eden misafirlerimizle buluşturuyor ve kaliteden ödün vermeden hizmet etmeye devam ediyoruz. Başkanımız Sayın Mustafa Gül ve Başkan Yardımcımız Ahmet Can’a da iş yerimizi ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. Tüm esnaf arkadaşlara bol kazançlar dilerim. Dedi