BAŞKAN'A EĞİTİME VERDİĞİ DESTEKTEN DOLAYI TEŞEKKÜR

Kemer Merkez İlkokulu Okul Aile Birliği üyeleri Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette okul müdürü Mustafa Değer ile birlikte Okul Aile Birliği üyeleri Ayşegül Uçar, Ziynet Özparlar, Okay Çelik, Hüsra Kural Taze, Hüseyin Etci ve Mehmet Akbaba'da yer aldı.
2020-2021 eğitim ve öğretim yılı başlangıcında desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunan Okul Aile Birliği üyeleri, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini sundular.
Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Eğitim varsa, gelecek var sloganı ile öğrencilerimizin ve velilerimizin her zaman yanındayız. Desteğimiz her zaman sürecek” dedi.
Okul Aile Birliği Başkanı Ziynet Özparlar ziyaretten sonra yaptığı açıklamasında "Başkanımızın okulumuza yaptığı desteklerden olayı teşekkür ediyoruz. Okulumuzun kırtasiye malzemelerinin sağlanması, boyaların temin edilmesi konusundaki yardımlarından dolayı Sayın Başkanımız her zaman maddi manevi yanımızda. Kendisi de eğitimci olan değerli Başkanımız eğitime büyük destek veriyor" dedi.