BAŞKAN VEKİLİMİZ FERHAN FİDAN’DAN KAMUOYUNA BİLGİLENDİRME AÇIKLAMASI

BA1ŞKAN VEKİLİMİZ FERHAN FİDAN’DAN KAMUOYUNA BİLGİLENDİRME AÇIKLAMASI

Belediye Başkan Vekilimiz Ferhan Fidan, belediyemizden işten çıkartılan personellerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Vekilimiz Fidan, belediyemizden İşten çıkarılan kişilerle ilgili sosyal medyada bazı kişilerin açıklama yaptığını hatırlatarak, belediyemize, Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu ve şahsına yönelik eleştirilere yanıt vermek istediğini söyledi.

KİMSE BİZE HALKÇILIK VE SOSYAL DEMOKRATLIK ÜZERİNDEN DERS VERMEYE KALKMASIN

Hiç kimsenin ekmeğinden ve işinden olmasını hiçbir zaman istemediklerini belirten Başkan Vekilimiz Fidan, açıklamasında şöyle konuştu:

“Belediyemizde şu anda 870 personel var. Personelimizin maaşlarını nasıl ödeyeceğiz diye çalışmalar yapıyoruz. Herkesin evine ekmek götürebilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Biz, 1.5 milyon lira tantuniciye para verip işçilerin maaşlarını ödememezlik yapmıyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren herkesin maaşı tam zamanında yatıyor. Bize bırakılan borcun yarısı ödenmiş durumda. 10 milyon lira civarında yatırım yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor. Kimse bize halkçılık ve sosyal demokratlık üzerinden ders vermeye kalkmasın.”

‘Halka hizmet Hakk’a hizmettir’ sözünü hatırlatarak sözlerine devam eden Başkan Vekilimiz Fidan, açıklamasında, “Görevini yapmayan personele, yollarımızın ayrılacağını daha önce de söyledik. Vatandaşa iyi davranmayan, duygusal ilişkilere giren personel kim olursa olsun işten çıkarmaya devam edeceğiz. Hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun, işini doğru düzgün yapsın. Siyasi görüşü bizi ilgilendirmiyor. Bizim o arkadaşlarımızla da hiçbir sorunumuz yok. Herkes yaptığı açıklamaları ve eleştirileri dikkatli, ölçülü ve bilinçli yapsın.” ifadelerine yer verdi.

İŞİNİ DÜZGÜN YAPMAYANLARLA YOLLARIMIZI AYIRDIK

Başkan Vekilimiz Fidan, belediyeyi 60 milyon lira borçla aldığımızı bilen insanların borcun nereye nasıl yapıldığı hesabını soramazken, on yılda yapılan borcun yarısını 8 ay gibi kısa bir sürede da ödediklerine dikkat çekti.

Sosyal medyadan yapılan ‘işçi kıyımı’ yapıldığı iddialarına da açıklık getiren Başkan Vekilimiz Fidan, “Sosyal medyada ‘işçi kıyımı’ yaptığımızı iddia ediyorlar. Biz sadece işini düzgün yapmayanlarla yollarımızı ayırdık. Kısa zamanda çok iş yaptık ve yatırımlarımız devam edecek. İnternette klavye kahramanlığı yapanlar bizi eleştirirken bunları göz önünde bulundursunlar. Bizim yapacağımız hizmetlere onların hayalleri bile yetmeyecek. Kemer halkı bizi izlemeye devam etsin.” diye konuştu.