BAŞKAN VEKİLİMİZ EMRAH AYHAN, PERSONELİMİZLE BAYRAMLAŞTI

67644819_1186663521521560_1948474830806319104_o_1186663518188227BAŞKAN VEKİLİMİZ EMRAH AYHAN, PERSONELİMİZLE BAYRAMLAŞTI

Belediye Başkan Vekilimiz Emrah Ayhan, Kurban Bayramı öncesi, belediye personelimizle bayramlaştı.
Belediyemiz Arslanbucak Hizmet Alanı ve belediye binamızda yapılan bayramlaşma törenine, Başkan Vekilimiz Ayhan'ın yanı sıra, Başkan Yardımcımız Mustafa Bilici, meclis üyelerimiz Ferhan Fidan, İsmail Aka, Emin Gül, birim müdürlerimiz ve personelimiz katıldı.
Hizmet Alanında konuşan Başkan Yardımcımız Mustafa Bilici, göreve geldikleri günden bu yana personelle yılmadan Kemer için çalıştıklarını belirterek, amaçlarının daha fazla yeşil alanı olan, yolları temiz bir Kemer oluşturmak olduğunu söyledi.
Başkan Yardımcımız Bilici, belediyemizin borçlarının da en kısa sürede ödeneceğini ifade ederek, “Borçlarımızı ödedikten sonra yeni projelerimize en geç 2020’de başlarız. Şu anki mevcut Kemer’den daha güzel bir Kemer yaratmak için çalışacağız. Bunda hepimizin emeği var. Bayramda çalışacak olan personelimize Allah kolaylık versin. Başkanımız Necati Topaloğlu ile konuştum. Sizlere çok selamı var. Herkese iyi bayramlar diliyorum.” diye konuştu.
Belediye binamızda yapılan bayramlaşma programında konuşan Başkan Vekilimiz Emrah Ayhan ise Başkanımız Necati Topaloğlu'nun, bir cenazeye katılmasından dolayı bayramlaşmaya katılamadığını ancak tüm personelimize selamları olduğunu ve bayramlarını kutladığını kaydetti.