Başkan Vekili Yılmaz, Vergi Dairesini Ziyaret Etti

Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Vergi Dairesi Müdürü Ümit H.Özdemir ve beraberindekiler, Belediye Başkan Vekili Recep Yılmaz’ı Belediye’de ziyaret etmesinin ardından,bu gün ise Başkan Vekili Recep Yılmaz ve beraberindekiler Vergi Dairesi Müdürü Ümit H.Özdemir’i makamında ziyaret ederek vergi haftasını kutladı.
Özdemir’i makamında ziyaret eden Başkan Vekili Recep Yılmaz, Mali İşler Müdürü Sadettin Karatekeli ve Ruhsat Müdürü Hayrullah Canbaz’da Başkan Vekili Yılmaz'a eşlik ettiler.
Sohbet şeklinde geçen ziyarette; Başkan Vekili Yılmaz 22-28 Şubat tarihleri arasında 27.’ncisi kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Sayın Müdürümüz Ümit H.Özdemir’i makamında ziyaret ettik ve hem haftalarını kutladık hem de çalışmalarında başarılar diledik. Dedi
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kemer Vergi Dairesi Müdürü Ümit H.Özdemir Başkan Vekili ve Daire Müdürlerine teşekkür etti.
Ziyaretin ardından vergi dairesi çalışanlarını da ziyaret eden Başkan Vekili Yılmaz, çalışanlarında Vergi Haftasını kutladı.