Başkan Vekili, Yangında Hasar Gören Evi Yerinde İnceledi

Kemer Belediye Başkan Vekili Aslı Bayar Ulukapı ve Başkan Yardımcısı Semih Top, 30 Mart Çarşamba günü çıkan yangında evleri yanan aile yerini komşularını ve Muhtarı ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundular.
Geçtiğimiz akşam saatlerinde çıkan ve kıssa sürede söndürülen ahşap ev bu sabaha karşı tekrar yanarak tamamen kül oldu. Ulupınar Mahallesi Çıralı sokakta çıkan yangını yerinde inceleyen Başkan Vekili Aslı Bayar Ulukapı ve Başkan Yardımcısı Semih Top Ulupınar Muhtarı Habip Altınkaya ve sokak sakinlerine geçmiş olsun dileğinde bulundu. Belediye Başkan vekili Aslı Bayar Ulukapı ziyaret ettiği Ulupınar Muhtarı ve Sokak sakinlerine kendilerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını söyledi.
Mahalle Muhtarı Habip Altınkaya ise; Çıralıda dün gece çıkan yangında Maddi hasar meydana geldi. Evde kimse kalmaması nedeniyle Can kaybı yaşanmamıştır. Bu sevindiricidir. çıralıda bulunan Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi Çıralı gönüllüleri anında yangına müdahale etmişlerdir. Kemer Kumluca bölgesindeki itfaiye araçları gelmeden yangın kontrol altına alınmıştır. Ama bu gün sabaha karşı tekrar çıkan yangında ise ev tamamen yanarak kül haline geldi. Bir daha anlaşılıyor ki çıralıdaki itfaiye aracı çok önemli bir görev üstlenmiştir.Yangın söndürme süresinde çalışan Çıralıdaki genç arkadaşlarıma en içten duygularla Hepsine tek tek teşekkür ediyorum.İnşallah böyle bir afetle karşılaşmayız. Dedi