BAŞKAN TOPALOĞLU, RUSYA İLE UÇUŞLARIN BAŞLAMASINI DEĞERLENDİRDİ

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, takım elbise ve iç mekan

BAŞKAN TOPALOĞLU, RUSYA İLE UÇUŞLARIN BAŞLAMASINI DEĞERLENDİRDİ

Rusya ile Türkiye arasında hava trafiğinin açılmasının açıklanmasının ardından Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, açıklamalarda bulundu.

Rusya ile uçuşların başladığına yönelik açıklama, Rusların 'Küçük Moskova' olarak nitelendirdiği ve en çok tercih ettiği bölge olan Antalya'nın Kemer ilçesinde esnafı hem mutlu etti hem de rahatlattı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının Rusya ile uçuşların başlatılması konusunda iki ülkenin mutabık kaldığını duyurması üzerine Başkanımız Topaloğlu, haberin turizm sektöründe heyecanla karşılandığını söyledi.Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, gökyüzü, dağ, okyanus, açık hava, doğa ve su

EN FAZLA RUS TURİST AĞIRLAYAN BİZİZ

Uçuşların başlama tarihini 1 Ağustos olarak beklediklerini, tarihin erkene alınmasının sürpriz olduğunu belirten Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, "Dün Türkiye'ye turist getiren büyük acenteler olan Odeon, Anex, TUI, Corendon ve Pegas ile görüşmüştük. Onlar 15 Temmuz'dan 20 Temmuz'dan sonra bu işin Almanya ağının, Avrupa ayağının hem de Rusya ayağının açılacağını söylüyordu. Biz de bekliyorduk ve çok da mutlu olduk. Biliyorsunuz, Antalya bölgesinde en fazla Rus turist ağırlayan biziz. Dün görüştüğümüz acenteciler de zaten gelen turistlerin büyük bölümünün Kemer'i istediğini söylüyor. Esnafımız da bekliyordu, biz de bekliyorduk. Çok olumlu bir haber, inşallah sonucu da iyi olur." diye konuştu.

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, dağ, okyanus, açık hava, doğa ve suGörüntünün olası içeriği: okyanus, gökyüzü, açık hava, su ve doğa