BAŞKAN TOPALOĞLU, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, muhtarlarla ve aileleriyle bir araya geldi.
Beldibi Mahallesinde bir otelde muhtarlarla ve aileleriyle bir araya gelen Başkan Topaloğlu, muhtarlara mahallelerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.
Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, muhtarların demokrasinin en temel taşlarından biri olduğunu söyledi.
Devletle vatandaş arasında köprü vazifesi gören muhtarların belediye ile her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduklarına vurgu yapan Topaloğlu, “Kemer Belediyesi olarak muhtarlarımızla her zaman görüş halindeyiz. Belediye olarak tüm mahallelerimize yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Muhtarlarımızla birlikte el ele vererek tüm mahallelerimizi daha modern bir hale getirmek için çalışıyoruz. Muhtarlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.
Muhtarlar ise her mahalleye yapılan yatırımlardan dolayı Başkan Topaloğlu ve Kemer Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.