Başkan Mustafa Gül, Emekli Öğretmene Sahip Çıktı

Geçinebilmek için Antalya’da mendil satan 75 yaşındaki Emekli Türkan öğretmene sahip çıkan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Artık Türkan Öğretmenin Kemer’de Mustafa Gül olarak bir oğlu var” açıklaması yaptı. Kemer Belediyesi’nin de yardım eli uzattığı Türkan öğretmen, Başkan Mustafa Gül’ün kendisini arayıp "maddi ve manevi olarak yanınızdayım eğer davetimizi kabul ederseniz bugün sizi aramızda onur konuğumuz olarak görmek isteriz" isteğini kırmayarak, her yıl geleneksel olarak düzenlenen öğretmenler günü kutlama gecesinde “onur konuğu” oldu.
Türkan öğretmen'in hikayesini gazete haberinden öğrendiğini ve duyar duymaz gerekli talimatları vererek öğretmenimize ulaşılmasını sağladığını ifade eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül konuşmasında; değerli öğretmenimizin bu gecenin onur konuğu olduğunu vurgulayarak; “Türkan öğretmenimin artık Kemer’de Mustafa Gül adında bir oğlu var istediği zaman bana ulaşabilir, arayabilir tabi ki bizde zaman zaman kendisini arayıp halini hatırını isteklerini soracağız” derken kendisine, Mustafa Gül ve Kemer Belediyesi olarak maddi ve manevi her türlü desteğin verileceğini ve artık öğretmenimizin eğer kendisi de isterse Kemer Belediyesi himayesinde olduğunu söyledi.
Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Kemer’li öğretmenlerin kendisine gösterilen yakın ilgi dolayısıyla duygulanan Türkan Öğretmen ise kendisine sahip çıkıldığı için Başkan Gül ve ekiplere teşekkür etti.