Başkan Gül'e Kardeş Şehirde Yoğun İlgi

Kemer Belediyesi'nin Rusya'da ki kardeş şehir belediyesi olan Krasnogvardeyski Belediyesi'nin düzenlediği Boks müsabakasına katılan Başkan Mustafa Gül, yoğun bir ilgiyle karşılandı. Rusya'da yayın yapan TV kanallarının sorularını cevaplayan Başkan Gül'e Krasnogvardeyski kardeş şehir belediyesinin spordan sorumlu Başkan yardımcısı İvan Lileev eşlik etti.

Rusya'nın Saint Petersburg Şehrine bağlı Krasnogvardeyski ilçe belediyesinin düzenlemiş olduğu boks müsabakasına katılan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, kardeş şehir de yoğun ilgiyle karşılandı. Boks müsabakasını kardeş şehir Krasnogvardeyski Belediyesi'nin spordan sorumlu başkan yardımcısı İvan Lilev ile birlikte izleyen Başkan Gül'e Rusya medyasının da ilgisi oldukça yoğundu. Rusya'lı basın mensuplarının sorularını cevaplayan Başkan Gül, Kemer'i anlattığı tv ekranlarından Rusya'lı turistleri 2016 yılında Kemer'de tatil yapmaya davet etti. Daha sonra Spordan sorumlu başkan yardımcısı İvan Lileev ile boks maçını izleyen Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gül, yarışmanın 1,2 ve 3'üncüsüne Kemer'de 1 haftalık tatil hediye etti.