Başkan Gül’e Göynük Ortaokulunda Yoğun İlgi

Kemer Belediyesi’nin ilçedeki okullara yönelik yürüttüğü yardımlar devam ederken Göynük Ortaokulunun oturma grupları da yenilendi.
Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Başta kırtasiye malzemeleri olmak üzere Tablet bilgisayar, ilk defa 6-7 e 8’nci sınıflara Bisiklet yardımının yanı sıra okulların birçok ihtiyacını karşılamaya çalıştıklarını belirterek, Okullardan gelen yeni taleplere de cevap vererek onları mutlu etmeye çalışıyoruz." dedi
Göynük Ortaokulunu bu gün Kurmayları ile birlikte ziyaret eden Başkan Gül, Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılandı.
Başkan Mustafa Gül; " Geçmiş yıllarda olduğu gibi öğrencilerimizin ve okullarımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz. Çocuklarımızın eğitimi konusunda elimizden gelen her türlü gayreti Kemer belediyesi olarak gösteriyoruz ve de göstermeye devam edeceğiz.
Teneffüs arasında öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Gül, öğrencilere tablet bilgisayar ve Bisiklet dağıtılacağının müjdesini de verince, öğrenciler sevinç çığlıkları attılar ve Başkan Gül’e teşekkür ettiler.