Başkan Gül’e Bir Sürpriz Kutlama da Birim Müdürlerinden

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e Belediye Birim Müdürleri sade Sürpriz Doğum Günü kutlama partisi düzenlediler.

Kemer belediyesi Meclis Salonunda yapılan sürpriz doğum günü kutlamasına, Başkan Yardımcıları Kemal Yüksel, Semih Top ve Nuray Minta’nın yanı sıra Kemer Belediyesi Birim Müdürleri ve Özel Kalem Personeli katıldı.

Kendisi için hazırlanan fotoğraflı doğum günü pastasını kesmeye kıyamayan Başkan Gül, mumlarını üfleyerek “birlik ve beraberliğimiz bozulmasın” dedi

Meclis salonunda yapılan kutlamada Başkan Gül, birim müdürlerinden çalışmalar hakkında da bilgi almayı ihmal etmedi.

Bizde Kemer Belediyesi Basın Servisi olarak değerli Başkanımız Mustafa Gül’ün doğum gününü kutlar mutluluklar dileriz.