Başkan Gül’e Anlamlı Teşekkür Belgesi

Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül, İlçe sınarları dışında bulunan Mardin’in Kızıltepe İlçesi Zergana Ortaokulu öğrencilerinin okul kütüphanesine projeksiyon, bilgisayar, ses sistemi ve fotokopi makinesi taleplerini geri çevirmeyerek yerine getirmişti.
Kütüphanelerini yeni kuran Kızıltepe İlçesi Zergana Ortaokulu öğrencileri ve okul yönetimi Başkan Gül’ün bu davranışına bir teşekkür belgesi ile cevap vererek katkılarından dolayı teşekkür ettiler.
Kemer Belediyesinin bu yardımına duyarsız kalmayan Mardin’in Kızıltepe İlçesi Zergana Ortaokulu yönetimi okullarına ait “Ne Haber Zergan” gazetesinde yardım haberine yer vererek katkılarından dolayı da ayrıca posta ile bir gazete bir de teşekkür belgesi gönderdiler.
Teşekkür belgesi ve okulun gazetesini alan Başkan Mustafa çok duygulandığını ifade ederek “eğitime yatırım insana yatırım dedi” Başkan Gül; çocukların bu ülkenin geleceği olduğunu ifade ederek, göreve geldikleri 2009 yılından bu güne kadar eğitim kurumlarına her türlü desteği verdiklerini, Mardin ilimiz Kızıltepe ilçemizdeki Zergana Ortaokulu öğrencilerinin okul kütüphanesine projeksiyon, bilgisayar, ses sistemi ve fotokopi makinesi talepleri olduğunu bize bildirdiler. Bizde yönetici olarak bu isteklerini geri çevirmeyerek yerine getirdik. Zergana okulumuza cihazlar hayırlı olmasını dilerken öğrenci kardeşlerimize de şimdi ve gelecekteki yaşamlarında başarılar dilerim. Dedi