Başkan Gül'den Yeni Yıl Hediyesi

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, ilçedeki resmi kurum çalışanlarının yeni yılını gönderdiği mektupla kutladı. Kamu çaışanlarına mektupla birlikte birer ajanda hediye edildi.

Kemer Belediyesi tarafından ilçede bulunan resmi kurumlara ajanda dağıtımı gerçekleşti.

Ajanda dağıtım kapsamında ilçede yer alan tüm kurumlara gidilerek Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün selam ve saygılarını içeren birer mektup iletildi.

Başkan Mustafa Gül mektubunda "Yaşadığımız mutluluklar, sevinçler, acılar ve üzüntüler ile bir yılı daha geride bırakarak; yeni ümitlerin taptaze ve canlı olduğu yeni bir yıla merhaba diyoruz. 2018 yılında ilçemizde ve ülkemizde sevgi, hoşgörü, kardeşlik ve yardımseverlik duygularının arttığı huzur ve güvenin tesis edildiği, içinde yaşanılan zamanın en ince ayrıntılarıyla faydalı bir şekilde yaşanıldığı günler temenni ederek; hayallerin ve umutların gerçeğe dönüştüğü, mutluluk ve başarı dolu bir yıl diliyorum.” dedi.