Başkan Gül’den TEOG Birincilerine Ödül

Sizinle gurur duyuyoruz”

TEOG’da tam puan alarak Türkiye birincisi olan 6 Kemerli öğrenciyi makamında kabul eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, onlara çeşitli ödüller verirken başarılarının devamını diledi.

Hakkı-Hacı Hafize Saygan-3 Ortaokulu’ndan Ali Murat Baytekin, Berkay Durmaz, Muhammet Emir Varlı, Gizem Atcı ve İlayda Yolay ile Göynük Ortaokulu’ndan Dilara Aldaş, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında tam puan alarak Türkiye birincileri arasına girdiler.

TEŞVİK ÖDÜLÜ

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer’in gururu olan bu 6 öğrenci ile veli ve öğretmenlerini makamında kabul ederek başarılarından dolayı kutladı. Başkan Gül, TEOG birincisi 6 öğrenciye birer akıllı telefon hediye ederken ziyarette yer alan veli, öğretmen ve diğer öğrencileri de çeşitli hediyeler verdi.

‘MİLLİ EĞİTİMCİ BAŞKAN’

Kemer’in eğitimdeki başarısının günden güne arttığını kaydeden Başkan Gül, “Sizinle ne kadar gurur duysak azdır. Bu başarıda öğretmenlerinizin ve ailelerinizin rolü çok büyük. Onları da kutluyorum. Başarılarınızın lisede, üniversitede ve hayata atıldığınızda da devam etmesini diliyorum. Biz de belediye olarak eğitime her zaman destek oluyoruz. Okulların altyapı eksikliklerini gideriyor, düzenlemeleri ve temizliklerini yapıyoruz. Öğrencilerimize düzenli olarak bisiklet ve tablet hediye ediyoruz. Çocuklarımızın okula ulaşımları için ücretsiz servis sağlıyoruz. Hatta bu çalışmalarınızdan dolayı bana ‘milli eğitimci başkan’ adını taktılar. Bu da bana gurur verdi. Öğrencilerimizin başarısı bizim için çok önemli çünkü onlar geleceğimiz” diye konuştu. Öğrenciler, veliler ve öğretmenler de Başkan Gül eğitime verdiği destek için teşekkür ettiler.

4 teog kemer 3- teog kemer 2- teog kemer 1- teog kemer