Başkan Gül’den Miniklere Hediye

Kemer Belediye Başkan Mustafa Gül, Beldibi İlkokulu ana sınıfına otomatik galoş giyme makinası hediye etti. Çocuklar ve veliler Başkan Gül’e teşekkür etti.

2 ay önce yaptığı anaokulu ziyaretlerinde minik öğrencilerin galoş giymekte zorlandığını gören Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, bir doktor muayenesinde gördüğü otomatik galoş giyme makinasını (galoşmatik) eğitimin hizmetine sundu. Daha önce ilçedeki 4 anaokuluna galoşmatik hediye eden Başkan Gül şimdi de Beldibi İlkokulu ana sınıfının galoşmatiğini teslim etti.

Törende öğrencilerin ve velilerin sıcak ilgisi ile karşılanan Başkan Mustafa Gül, “Geleceğimiz olan minik öğrencilerimizin daha hijyenik bir ortamda eğitime devam edebilmeleri için böyle bir projeyi hayata geçirdik. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun” dedi. Öğrenciler, veliler ve öğretmenler de Başkan Gül’e bu anlamlı hediyesi için teşekkür ettiler.