Başkan Gül’den Kan Bağışına Destek

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Türk Kızılayı tarafından yürütülen ’1 Ünite kan 3 Can’ kampanyasına kan vererek destek verdi.
Belediye Başkanı Mustafa Gül, Başkan Yardımcısı Ahmet Can, daire müdürleri ve personeliyle birlikte, Aslanbucak Mahallesi Belediye Hizmet alanına kurulan mobil kan bağış noktasında kan bağışında bulunurken tüm vatandaşları da Türk Kızılayı’na kan bağışı yapmaya davet etti.
Kanın her an ihtiyaç duyulan ve hiçbir şekilde üretilemeyen bir madde olmasından dolayı bu konuda herkesten duyarlı olunmasını isteyen Gül, "biz de Kemer Belediyesi olarak Başkan yardımcım, daire müdürlerim ve personelimle destek olmak istedik. Halkımızın bu konuda duyarlı olması yönünde kan bağışında bulunduk. Kan hiçbir şekilde üretilemeyen, her an herkesin ihtiyaç duyabileceği ve stokta bulunması gereken bir maddedir. Allah kimseyi hastalığa düşürmesin ama tüm halkımızı kampanyaya destek olmaya çağırıyoruz. Kan bağışı yapan tüm personelime ve hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.