Başkan Gül’den Hasta Ziyareti

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Gül, dedesi Mustafa Gül adına yaptırılan hastane odasını da ziyaret etti.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Devlet Hastanesi’nde yatarak tedavi gören hastaları ziyaret eti. Hastanenin çeşitli servislerindeki yatan hastaların odalarını tek tek gezen Başkan Gül, “geçmiş olsun” dileklerini iletirken bazı hediyeler de verdi. Başkan Gül, dedesi Mustafa Gül adına yaptırılan hasta odasını da ziyaret ederek burada yatan hastaya hal hatır sordu.

Sağlığın her şeyden önce geldiğini kaydeden Başkan Gül, “Kemer Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğin gereklerini yerini getiriyoruz. Yaşlılarımıza ve engellilere evde bakım hizmeti, Antalya’daki hastanelere gitmek isteyen hastalarımıza ücretsiz servis hizmeti veriyoruz. İhtiyacı olanlara tekerlekli sandalye, hasta yatağı ve işitme cihazı gibi tıbbi cihazları sağlıyoruz. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

DSC_8184 DSC_8182 DSC_8176 DSC_8170 DSC_8167 DSC_8164 DSC_8157