Başkan Gül’den Eğitime Destek

Kemer Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında eğitime destek vermeye devam ediyor. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, ilçedeki 4 ana sınıfına daha galoşmatik hediye etti.

Sosyal belediyecilikte bir marka haline gelen Kemer Belediyesi, ilçede eğitime de destek oluyor. Minik öğrencilerin eğitimlerini daha hijyenik bir ortamda sürdürmeleri için ilçedeki tüm anaokullarına yönelik ‘Galoş Giyme Makinası Yardımı’ projesini hayata geçiren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 4 okula daha galoşmatiklerini teslim etti.

4 OKULA DAHA VERİLDİ

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül; Başkan Yardımcısı Ahmet Can, Meclis Üyesi Recep Yılmaz, Çamyuva Mahallesi Sorumlusu Hamza Akman, Beldibi Mahallesi Sorumlusu Ahmet Temiz ile birlikte Çamyuva Silkar İlkokulu, Rukiye Koç İlkokulu, Tekirova Halit Narin İlkokulu ve Çıralı İlkokulu anasınıflarını ziyaret ederek galoş giyme makinası hediye etti. Böylece galoşmatik verilen okulların sayısı 9’a yükseldi.

ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR

Törenlerde öğrencilerin ve velilerin sıcak ilgisi ile karşılanan Başkan Mustafa Gül, “Geleceğimiz olan minik öğrencilerimizin daha hijyenik bir ortamda eğitime devam edebilmeleri için böyle bir projeyi hayata geçirdik. Galoşmatikler öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun” dedi. Öğrenciler, veliler ve öğretmenler de Başkan Gül’e bu anlamlı hediyesi için teşekkür ettiler.

6 galoş 5 4 3 2 (2) 1