Başkan Gül'den Çıralı'ya Müjde

Kemer Belediye Meclisi aldığı bir başka kararla Çıralı’nın önemli bir sorununu çözüme kavuşturdu. Beldibi Mahallesi Ulupınar Mahallesi Çıralı Sokak’ta bulunan tapusuz işyerlerine güvenlik gerekçesi ile imar çalışması tamamlanıncaya kadar geçici işyeri açma ve çalışma ruhsatı verilmesi konusu AKP’li meclis üyelerinin çekimser oyuna karşılık oy çokluğuyla kabul edildi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Başkan Gül, Çıralı’daki işletmecilerin çalışma ortamının rahat olması için böyle bir talebin geldiğini ve kendilerinin de olumlu karşıladığını vurguladı.

İŞLETMECİLERDEN GÜL’E TEŞEKKÜR
Meclis toplantısının hemen sonrasında Başkan Mustafa Gül’ü ziyaret eden Çıralı’daki işlemeciler Gül’e ve meclis üyelerine teşekkür ettiler. Ruhsat sorunlarının çözülmesi ile büyük bir rahatlama yaşadıklarını kaydeden Ulupınar Mahallesi Muhtarı Habip Altınkaya, “Çıralı’daki önemli bir sorun böylece çözülmüş oldu. Yakın ilgisinden dolayı başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Başkan Gül ise, “AK Partili üyelerin muhalefetine rağmen böyle bir karar alarak Çıralı turizmine önemli destek verdiğimiz için mutluyuz” dedi.