Başkan Gül’den Bayram Hediyesi

Tüm hemşerilerinin mübarek kurban bayramını şimdiden kutlayan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer protokolüne ve resmi kurum müdürlerine bayram tebrik mektubu ile birlikte bayram çikolatası gönderdi.

Kemer Belediye Bakanı Mustafa Gül’ün bayram tebrik mektubu ile bayram çikolatası bulunan hediye paketleri Kemer Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli tarafından protokol üyelerine ve resmi kurum müdürlerine teslim edildi.

Kaymakamlık, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Adliye, Cumhuriyet Başsavcılığı, Jandarma Komutanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Liman Başkanlığı, Müftülük, Orman Müdürlüğü, Kemer Devlet Hastanesi, Vergi Dairesi, Mal Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, ASAT İlçe Müdürlüğü, PTT ve CHP gibi kurumları ziyaret eden belediye personeli, kurum yetkililerine Başkan Mustafa Gül’ün selamlarını ve hediyelerini iletti.
Bu arada Kemer Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürlerine de aynı paketlerden ikram edildi.