Başkan Gül, Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı Seçildi

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) tarafından yılın en başarılı ilçe Belediye Başkanı seçildi.
Görev süresi boyunca yaptığı çalışmaların yanı sıra Turizm İlçesi Kemer’de birlik ve beraberliği için attığı adımlarla vatandaşların takdirini ve sevgisini kazanan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) tarafından yılın en başarılı ilçe Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü.
Belediye Başkanı Mustafa Gül, KAMU-DER tarafından 19 Aralık 2015 tarihinde Ankara Sürmeli otelde bu yıl 8’incisi düzenlenecek olan geleneksel ödül törenine davet edildi.
KAMU-DER üyelerinin oylarıyla belirlenen ve siyaset, basın, hukuk ve sanat alanında ödüllerin dağıtılacağı programda, Başkan Gül, yılın en başarılı ilçe belediye başkanı ödülünü alacak. Böyle bir ödüle layık görülmekten dolayı mutlu olduğunu belirten Başkan Mustafa Gül, Beni bu ödüle layık gören tüm KAMU-DER üyelerine çok teşekkür ediyorum. Kemer Belediyesi olarak bundan sonra da ilçemizin turizm açısından daha da fazla gelişmesi ve kalkınması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Dedi.