Başkan Gül, Vali Demirtaş’ı Ziyaret Etti

Kemer’i tanıtmak amacıyla Adana’da bulunan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve beraberindeki turizmciler, Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı ve İl Kültür Müdürü Sabri Tari’yi ziyaret etti.

Kemer Belediye Başkanı ve Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkanı Mustafa Gül,

Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Şener Gürler, Başkan Yardımcısı Tayyar Gül, turizmciler Ali Osman İlhan ve Ahmet Sarıkaya’dan oluşan heyet, Adana’daki tanıtım faaliyetleri kapsamında Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı ziyaret ettiler.

VALİ’YE KEMER TABLOSU

Kemer heyetini Adana’da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Vali Demirtaş, turizmde işbirliğinin önemine değindi. Başkan Mustafa Gül ise konukseverliği için Vali Mahmut Demirtaş’a teşekkür ederken, “Bereketli topraklarıyla ünlü Adana’da bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduk. Adanalı misafirlerimizi Kemer’de ağırlamaktan büyük bir onur duyarız” diye konuştu. Ziyaret sonunda Başkan Gül, Vali Demirtaş’a Kemer tablosu takdim etti.

TURİZMDE İŞBİRLİĞİ

Kemer tanıtım heyeti, Adana İl Kültür Müdürü Sabri Tari’yi de ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundular. Başkan Mustafa Gül, Sabri Tari’ye Kemer tablosu hediye ederek Adana ile Kemer arasında turizm konusunda işbirliği yapmaya hazır olduklarını bildirdi.

5 İl Kültür Müdürü 4 3 2 1