Başkan Gül, Turizm Bakanı Mahir Ünal’a Caretta Magneti Takdim Etti

Bu sene 22. Kez yapılan ve Ukrayna’nın en büyük fuarı olan Kiev Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı’ndaki (The Ukrayna İnternational Travel & Tourism Show (UITT2016) temaslarını Meclis Üyeleri Sedat Akan, Cumali Afşin ve Ahmet Ali Güven ile birlikte sürdüren Başkan Mustafa Gül, Kemer standını ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’la görüşerek kendilerine Caretta Caretta magneti hediye etti. Turizm Bakanı Ünal Kemer için her türlü desteğe hazır olduklarını ifade ederek, Antalya ve özellikle Kemer bölgesinin sektördeki önemine dikkati çekerek her türlü desteği vereceğini söyledi.
Kemer standını ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’a bilgi veren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül; “Ukrayna Fuarına bu sene Türk şirketlerinin ilgisinin geçen yıllara oranla daha yüksek olduğunu, fuarın ilk günün Kemer için çok iyi geçtiğini söyledi ve Caretta Caretta magneti hediye etti.