Başkan Gül Tenis Oynadı

Kemer Belediyesi ile Beldibi Ortaokulu tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvasına katılan Kemer protokolü, tenisteki hünerlerini sergilediler. Başkan Mustafa Gül, 8 ay aradan sonra yeniden masa tenisi maçı yaptı.

Kemer Belediyesi’nin desteği ile Beldibi Ortaokulu’nda düzenlenen Beldibi Masa Tenisi Turnuvası’nda Antalya’nın çeşitli okul ve kurumlarından gelen minik tenisçiler ter döktüler.

Okul Müdürü Erol Öztürk’ün ev sahipliğinde yapılan turnuvanın açılışına Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, İlçe Garnizon Komutanı Yasin Berçin, Milli Eğitim Kemer Şube Müdürü Erdem Can, Kemer Belediyesi Beldibi Sorumlusu Ahmet Temiz, öğretmenler öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Turnuvanın açılış maçlarını da protokol üyeleri yaptı. 8 ay aradan sonra ilk kez tenis oyladığını kaydeden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, turnuvaya katılan tüm öğrencilere başarılar diledi. Ardından diğer protokol üyeleri de gösteri maçı yaptılar. Maçlar sonunda turnuvaya katılan tüm öğrencilere teşvik madalyası takıldı.

6 5 4- komutan 3- kaymakam 2- gül tenis 1- gül tenis