Başkan Gül Tekirova’da Öğrenciler Tarafından Çiçeklerle Karşılandı

Kemer Belediyesi’nin ilçedeki okullara yönelik yürüttüğü yardımlar devam ederken, Kemer Merkez ve Tekirova Halit Narin İlköğretim Okullarının oturma grupları da yenilendi.
Tekirova Ortaokulu ve İlkokulunu bu gün ziyaret eden Başkan Gül, her okulda olduğu gibi Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılanırken bir öğrenci de bir demet çiçek takdim etti.
Başkan Mustafa Gül; " Geçmiş yıllarda olduğu gibi öğrencilerimizin ve okullarımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz. Çocuklarımızın eğitimi konusunda elimizden gelen her türlü gayreti Kemer belediyesi olarak gösteriyoruz ve de göstermeye devam edeceğiz. Dedi
VELİLER SINIFLARDA HEM TEMİZLİK YAPTI HEM DE SIRALARI YERLEŞTİRDİ
Kemer belediyesi ilçede hizmet veren okullarının oturma gruplarını yenilerken teneffüs arasında okula gelen velilerde boş durmadı. Çocuklarının oturma grupları yenilen veliler bir taraftan sınıfta temizlik yaptı bir taraftan da yeni gelen oturma gruplarını yerleştirdiler.
Okullara yapılan yardımlardan ve hizmetten dolayı okul idarecileri ve veliler Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e teşekkür ettiler.