Başkan Gül Tekirova'da

Belediye'ye bağlı birimlerin yaptığı çalışmaları yerinde inceleyen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, bir taraftan da mahalle halkının dilek ve şikayetleri dinleyip bizzat takip ediyor. Her gün bir mahallede hizmet binasında vatandaşlarla buluşan Mustafa Gül, bugün ise Tekirovadaydı.

Her gün bir mahalledeki hizmet binasında halka buluşan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün bugünkü durağı Tekirova mahallesi oldu. Tekirova mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledikten sonra hizmet binasına geçen Başkan Mustafa Gül'e Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel ve Belediye Meclis Üyesi Recep Yılmaz eşlik ettiler. Tekirova hizmet binasında ziyarete gelen vatandaşlarla sohbet eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, ziyaretçilerine Tekirova mahallesine yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında da bilgi verdi. Yoğun ziyaretçi ilgisiyle karşılaşan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Her zaman söylediğimiz gibi, Bizim Belediyecilik anlayışımızda asla ayrımcılık yoktur. Diğer bir deyimle bizim Hizmetimizde Sınır Yoktur" dedi.