Başkan Gül, Sünnet Çocuklarını Makamında Ağırladı

Kemer Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik çalışmaları içinde yer alan ve geleneksel hale gelen sünnet şöleni için bu yılın ilk kıyafet dağıtımı gerçekleştirilirken Kemer Merkez Mahallesinde Sünnet kıyafetlerini alan aileler ve çocuklar Başkan Gül’ü makamında ziyaret etti.
Kemer belediyesi Göynük Hizmet Binası Tekirova ve Çamyuva Hizmet binalarında gerçekleşen kıyafet dağıtımı sonrası bu günde Merkez Mahallesi için dağıtımlar Kemer Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleştirildi.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Sünnet çocukları ailelilerin yanı sıra Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel ve Meclis Üyesi Semih Top'ta hazır bulundu.
Sünnet çocukları ve ailelerini makamında ağırlayan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Milletimizin yapı taşlarını oluşturan çocuk ve gençlerimize hizmet etmek hem boynumuzun borcu hem de gurur ve güven kaynağımızdır. Kemer belediyesi olarak yapmış olduğumuz bu etkinliğin tüm ailelerimize hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.