Başkan Gül Park Bahçe İşçilerine Teşekkür Etti

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Yaz Ayında sıcak havaya rağmen çalışmalarını aralıksız sürdüren Park Bahçe işçilerini ziyaret ederek, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek tek tek tokalaştı.
Son günlerde mevsim normallerinin üzerine çıkan sıcak hava hayatı olumsuz etkiliyor. Bunaltan sıcaklığa rağmen çalışmak zorunda olanlar ise bir yandan olumsuz hava koşulları ile, diğer yandan da çalıştıkları ortamın getirdiği zorlukla mücadele ediyor. O meslek grubunun başında ise kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü işçileri geliyor. Yollardaki peyzaj çalışmasın sürdüren işçileri ziyaret eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Park ve Bahçeler Müdürlüğü işçilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Havalar mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle zaman zaman işçileri zorladığını belirterek, “Bu durum karşısında işini aksatmadan sürdüren işçilerimize teşekkür ediyorum” dedi.