Başkan Gül Nisan Ayını Büyüklere Ayırdı

Kemer'de ziyaret edilmedik yaşlı kalmayacak

18-24 Mart Yaşlılar Haftası'nda ilçedeki tüm yaşlıları ziyaret etme kararı alan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, bu sözünü tutuyor. Başkan Gül, nisan ayı boyunca ilçeyi sokak sokak gezerek tüm büyüklerin elini öpecek.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Nisan ayı boyunda ilçeyi mahalle mahalle, sokak sokak gezerek ilçede bulunan tüm yaşlıları ziyaret edecek.

KUZDERE MAHALLESİ'NDEN BAŞLADI

Ziyaretlerine Kuzdere Mahallesi'nden başlayan Başkan Gül, mahallede bulunan 20'den fazla 65 yaş üstü vatandaşı evinde ziyaret ederek ellerini öptü ve saygılarını sundu. Ziyaretten çok memnun kaldıklarını kaydeden Kemerliler, Başkan Mustafa Gül'e teşekkür edip hayır duası ettiler. Başkan Gül, Kemer'e yerleşen Rus uyruklu bir vatandaşı da ziyaret ederek sohbet etti. Kuzdere Mahallesi'ndeki bir çocuk parkında uğrayan Gül, çocuklara ve ailelerine hal hatır sordu.

"TECRÜBELERİNDEN YARARLANACAĞIZ"

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Olgunlar Haftası olarak nitelendirdiğimiz Yaşlılar Haftasında gezerken büyüklerimizi çok özlediğimizi bir kez daha fark ettim ve nisan ayı boyunca ilçemizde bulunan tüm büyüklerimizi ziyaret etmeye karar verdim. Ziyaret turumuza Kuzdere Mahallesi'nden başladık. Bugünden itibaren tüm mahalleleri gezerek ilçemizde yaşayan bütün yaşlılarımızı ziyaret edeceğiz. Onların gönüllerini ve hayır dualarını alırken bir istekleri var mı diye soracağız. Aynı zamanda onların nasihatlarını da dinleyip tecrübesinden yararlanacağız" diye konuştu.

6 yaşlılar ziyaret 5 yaşlılar ziyaret 4 yaşlılar ziyaret 3 yaşlılar ziyaret 2 yaşlılar ziyaret 1 kuzdere yaşlı ziyaret