Başkan Gül İl Emniyet Müdürü Uzunkaya'yı Makamında Ziyaret Etti

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Celal Uzunkaya'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde Başkan Mustafa Gül'ü ağırlayan Emniyet Müdürü Uzunkaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Başkan Gül, Turizm cenneti Kemer'in güvenliğinde güvenlik güçlerimize destek olması için çalışmayan MOBESE kameraları yeniden elden geçirerek İlçe Emniyet müdürlüğüne teslim ettik. Daha huzurlu ve yaşanabilir bir ilçe olabilmek için her türlü desteği sonuna kadar emniyet güçlerimize vereceğiz. Antalya Emniyet Müdürümüz Sayın Celal Uzunkaya'ya yeni görevinde başarılar dilerim. Dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antalya İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ise Belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı ve Başkan Gül' e çalışmalarında başarılar diledi.