Başkan Gül İçin Sürpriz Kutlama

Ankara’da CHP Grup Toplantısı’nda rozetinin takılmasının ardından Antalya’ya dönen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül için belediyede sürpriz bir kutlama düzenlendi.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile meclis üyeleri Ahmet Can, Semih Top, Nurdan Aslı Bayar Ulukapı, Recep Yılmaz ve Özcan Çeliktaş’a 9 Mayıs Salı günü TBMM’de düzenlenen CHP grup toplantısında düzenlenen törenle Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından parti rozeti takılmıştı.

CHP AMBLEMLİ PASTA

Bu töreninin ardından CHP’li belediye başkanı olarak ilk mesaisine gelen Başkan Gül’ün makam odasında sürpriz bir kutlama düzenlendi. Belediye Başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri Başkan Gül’ü üstünde CHP amblemi olan bir pasta ile karşıladılar. Eşi Neşe Gül birlikte makam odasına gelen Başkan Gül, mumları kızına üfletirken pastayı eşi ve kızı ile birlikte kesti.

HİZMETE DEVAM…

Bu sürpriz karşısında çok mutlu olduğunu kaydeden Başkan Mustafa Gül, “Bizzat yanıma gelerek, telefonla arayarak, sosyal medya yoluyla, mesajla CHP’ye katılmamı kutlayan tüm hemşerilerime, dostlarıma teşekkür ederim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra Kemerlilere en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz” dedi.