Başkan Gül, Engelli Genci Ramazan Öncesi Sevindirdi

Kemer’e bağlı Göynük mahallesinde engelli bir gence, belediye tarafından manuel tekerlekli sandalye verildi.
Kemer İlçesi Göynük mahallesinde oturan engelli genç Emrecan Pelit’e, Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül tarafından manuel tekerlekli sandalye verildi. “Ağır Derece Mental Rtardasyon” hastalığı nedeniyle ailesinin desteği olmadan evden çıkamayan 18 yaşındaki Emrecan Pelit’i evinde ziyaret eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, kendisine tekerlekli sandalyesini teslim etti.
Başkan Mustafa Gül burada yaptığı konuşmada, engelli vatandaşların sokağa daha rahat çıkabilmeleri ve günlük hayatlarında sıkıntı yaşamamaları için kendilerine destekte bulunduklarını söyledi. Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak olduğuna da değinen Başkan Gül, onları sosyal hayatın içine dahil etmek için benzer yardımlarımızı sürdüreceğiz. Dedi.
Pelit Ailesi tekerlekli sandalye verilmesine ve kendilerine gösterilen ilgiden dolayı Başkan Gül ve ekibine teşekkür etti.