Başkan Gül Çağrısını Yineledi

Geçtiğimiz günlerde kendi sosyal medya sitesinden mülk sahiplerine bir çağrıda bulunan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül çağrısını bir kez daha yenileyerek “Kiralarda indirim yapılmasını” talep etti.
SIKINTILAR PAYLAŞTIKÇA AZALIR
Ülke olarak zor bir turizm sezonu geçiriyoruz bu zor dönemde Kemer’de nasibini almakta. Bu zor sezonda herkesin üzerine düşen fedakarlığı göstermesi adına mülk sahiplerinin kiracı esnafa kirada indirime gitmesinin maddi sıkıntıyı ciddi anlamda azaltacağı kanaatindeyim.
Kemer’de birçok esnaf iş yerini, sattığı malı ve mağaza vitrin dizaynı Rus turiste göre yapmış. Rus turist de gelmediğine göre esnaflarımız büyük bir sıkıntı içerisine düşmektedir. Sıkıntılar paylaşıldıkça azalır diye sözlerine devam eden Başkan Gül, Mülk sahiplerinden biri babam olmak üzere, Tuncer ailesi ve Gül ailesi olmak üzere bütün dükkan sahiplerinin kiralarda indirim yapmasını rica ediyorum.
MÜLK SAHİPLERİ DUYARLI OLMALI
Çünkü bu dükkanlarda 15-20 yıldır oturan esnaf arkadaşlarımız var bu arkadaşlarımızın zor durumda kalmamaları için mülk sahiplerinin duyarlı olmalarını istiyorum. Tabi esnaf arkadaşlarımız da evine ekmek götürebilmek ve çocuklarının geleceğini daha iyi oluşturmak için çaba sarf ederken mülk sahiplerinin de bu talebimi iyi düşünerek yerine getirmelerinde duyarlı olmalarını temenni ediyorum. Dedi