Başkan Gül Beldibi Mahallesinde Yol Yapım Çalışmalarını Denetledi

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Beldibi mahallesinde yapımı devam eden yol çalışmasını denetledi ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Başkan Yardımcıları Ahmet Can, Kemal Yüksel ve Semih Top Meclis Üyesi Ahmet Ali Güven ile birlikte Beldibi mahallesine giden Başkan Gül büyük bir kısmı tamamlanan Parke Taşı ve Yağmur suyu drenajı çalışmalarını yerinde inceleyerek Başkan Yardımcısı Ahmet Can’dan bilgi aldı.
Yapılan Parke taşı ve yağmur suyu gideri yol yapım çalışması ile ilgili Beldibi mahallesi sokak sakinleri;" Kışın çamurdan dışarı çıkamıyorduk. Sokaklarımız sulama yapmasak Yazın toz içindeyiz, şu an Kemer belediyesinin çalışmaları devam ediyor. Kemer belediye başkanı ve ekibine yaptıkları bu çalışmadan dolayı teşekkür ederiz." dediler.