Başkan Gül: Bayramlar Birlikte Güzel

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, bayramların milletin birliğini sağlamadaki önemine değinerek tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı kutladı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, yayınladığı bayram mesajında şunları kaydetti; “Bayramlar, bir milletin vazgeçilmez değerleridir. Bizleri bir arada tutan, değerlerimizi, kimliğimizi, kültürümüzü yaşattığımız günlerdir. Bu günleri ne kadar mutlu, huzurlu kutlarsak millet olarak kadar güçlü oluruz. Allah’ıma şükürler olsun ki bu Kurban Bayramı’nı da coşkuyla, huzurla ve bir arada kutluyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle değerli Kemerli hemşerilerimin, Antalya’mızın değerli halkının, büyük Türk milletinin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutlarken, bayramda yapılan tüm ibadetlerin kabul olmasını diliyorum”. Dedi.

3- Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül 2-Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül 1-Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül