Bahara Hazırlık İçin Lale Soğanları Dikildi

Kemer Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri, Kemer, Çamyuva, Tekirova, Göynük ve Beldibi’nde ki caddeleri laleler ile renklendiriyor.
Belediye yetkilileri, İlçede geçtiğimiz yıllarda dikilen ve güzel bir görünüm kazandıran lalelerin dikim zamanı olduğunu ifade ederek, Kemer Merkez, Liman Caddesi, Çınarlı Kavşağı, Ali ve Nuray Berberoğlu Kavşağı, Atatürk Caddesi kavşağına Sümbül, Nergis, Çiğdem ve Üzüm sümbülü, Kırmızı, Beyaz ve pembe renklerde laleler diktiklerini belirtti.
Kemer’de bahara hazırlık olarak 100 bin adet lale, Sümbül, Nergis, Çiğdem ve Üzüm sümbülü fidanı ve lale soğanı ekildiğini söyleyen yetkililer Bahar ayında Kemer caddeleri peyzajının her geçen gün daha güzel görünüme bürüneceğini söylediler.