Atso’dan Başkan Topaloğlu’na Ziyaret

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) Başkanı Davut Çetin, Başkan Yardımcısı Cihangir Deniz, Yönetim Kurulu üyeleri Ayhan Kızılsavaş ve Zeki Özer, ATSO Meclis Başkanı Süleyman Özer, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüdavendigar Günay ve ATSO Kemer Temsilcisi Mustafa Çetinkaya, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu makamında ziyaret ederek Kemer belediye başkanlığı görevine seçilmesinden dolayı kutladılar ve başarılar dilediler.

Heyete nazik ziyareti için teşekkür eden Başkan Necati Topaloğlu, “Antalya’nın en büyük meslek kuruluşu olan ATSO’nun sayın başkanı ve yöneticilerinin bu ziyaretinden onur duyduk. Meslek örgütleri ve sivil toplum örgütleriyle her zaman görüş alışverişinde bulunacağız” dedi.

Bu arada Kemer İlçe Müftüsü Recep Balaban ile Kemer Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği yöneticileri, Başkan Topaloğlu’nu makamında ziyaret ederek “Hayırlı olsun” dileklerini ilettiler.

ORAN7416 ORAN7405 ORAN7387 ORAN7382 3 atso 2 atso 1 atso