ATATÜRK PARKINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

ATATÜRK PARKINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Kemer’e yakışacak önemli projelerden olan Atatürk Parkında çalışmalar son hızıyla devam ediyor.
Merkez Mahallesinde bulunan Atatürk Parkında yapılan projede, içerisinde kafe, ters ev, oturma alanları, yürüyüş ve koşu yolları, dinlenme yerleri, kitap okuma alanları, yeşil alanlar ve aydınlatmalar olacak.
Vatandaşlar ile ilçeye gelen yerli ve yabancı misafirlerin de büyük ilgisini çekecek olan projede, kafe ve ters evde çalışmalar hız kesmeden sürüyor.
Kemer’e yeni ve güzel bir hava katacak olan ters eve gelen misafirler, fotoğraf çektirebilecekler. Misafirler, buradan güzel anılarla ayrılacaklar.
Yüklenici firma, çalışmalar kapsamında, parkın içerisinde bulunan köprülerin de yapımına devam ediyor.
Çalışmalar tamamlandıktan sonra parkın girişine mevcut konumunda bulunan Pegasus heykeli taşınacak.