ATATÜRK PARKI KEMER’E YAKIŞACAK

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer’e yeni bir soluk kazandıracak olan Atatürk Parkı’nda yapımı devam eden çalışmaları inceledi.
Atatürk Parkında son hızıyla devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Topaloğlu’na Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül de eşlik etti.
Kemer’e yaptığı yatırımlara hız kesmeden devam eden Başkan Topaloğlu, Atatürk Parkında çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Yüklenici firma tarafından, ters ev ve kafenin kaba inşaatının tamamlandığı projede, taş kaplama işlemleri, aydınlatma ve dış yüzey çalışmaları da devam ediyor. Yürüyüş yolları için ise mermer siparişlerinin verildiği belirtildi.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemer’e güzel bir proje daha kazandırıyoruz. Atatürk Parkındaki çalışmalarımız son hızıyla sürüyor. Kemer halkımız ve ilçemize gelen yerli ve yabancı misafirlerimiz burayı çok beğenecekler. Yatırımlarımız devam edecek.” diye konuştu.