Aslanbucak’ta Yeni Sokaklar Parke Taşı ile Döşeniyor

Göreve geldiği günden bu yana vatandaşlarının ayağı çamura değmeyecek anlayışıyla asfalt, Parke Taşı kaldırım, trotuar çalışmalarını başlatan Kemer Belediyesi, bu güne kadar da Kemer’in bütün mahallelerinde büyük ölçüde tamamlanan asfalt, Parke Taşı ve kaldırım çalışmaları arılıksız sürdürüyor.
Gelen talepler ve yapılan tespitler sonrasında, Tekirova, Göynük, Beldibi, Çamyuva, Sanayi Caddesi Kuzdere mahallesinde bir çok sokak, Aslanbucak Mahallesi bütün sokaklar ve caddelerin tamamlanmasının ardından yine Aslanbucak Mahallesi Çamarası 256-233 ve 264 Sokakta, Parke Taşı, Kaldırım ve Yağmur suyu gideri çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak.
İlçe genelinde eskimiş ve bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Kemer Belediyesi, cadde ve sokakları tek tek yeniliyor. Belediye Başkanı Mustafa Gül “Kemer Belediyesi olarak Cadde ve sokaklarımıza büyük önem veriyoruz. Turizm Kenti Kemer’de yollarımızın daha kaliteli olabilmesi için de cadde ve sokaklarımızın eskiyen ve bozulan asfaltlarını kendi imkanlarımızla yeniliyoruz. Ekiplerimiz, ticari hareketliliğin yaşandığı Kemer merkezde, vatandaşlarımızın ve araçların yoğun olarak kullandığı caddelerde çalışmalarımız sezon bitiminden sonra devam edecek” dedi.