Asırlık Dedeye Belediyeden Yardım

Kemer Belediyesi mağdur ihtiyaç sahibi vatandaşları biran olsun yalnız bırakmıyorlar.
Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ihtiyaç sahipleri ailelerin kapısını çalarak, yaşlı vatandaşların Tıraş, Banyo ve bakımlarının yanı sıra ihtiyaçlarını da gidermeye çalışıyor.
Kızı damadı ve Torunu ile beraber yaşayan Hüseyin Özdemir dedenin evine de konuk olan Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri ailenin isteklerini dinleyerek yardımların sadece özel günlerde sınırlı olmadığını belirterek Hüseyin Dedeye Hasta Yatağı yardımında bulundular.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanındayız 2 yıl önce kurulan Sağlık İşleri Müdürlüğümüz tarafından ihtiyaç sahipleri vatandaşlarımıza tekerlekli ve akülü engelli aracı, hasta yatağı, evde bakım gibi hizmetler ile sorunlara çare olmaya çalıştıklarına dikkat çekti.Kemer Belediyesinin ihtiyaç sahiplerine yönelik hizmetlerine devam edeceğinin altını çizen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül nerede bir mağdur varsa Kemer Belediyesi de yanında olacağını açıkladı.