Antalya Yörük Türkmen Boyları Derneği Yöneticilerinden Şölene Davet

Antalya Yörük Türkmen Boyları Derneği Başkanı Abdil Yıldırım, Başkan Yardımcıları Veli Tez ve Mümin Kaldırım ile Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kolak, Belediye Başkanımız Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ettiler.
Başkan Gül’ün çok çalışkan bir belediye başkanı olduğunu gözlemlediklerini ve takdirle takip ettiklerini kaydeden Dernek Başkanı Abdil Yıldırım, “Sivil toplum örgütleriyle birlikte yaptığınız çalışmaları da başarılı buluyoruz. Biz de 14 Mayıs tarihlerinde Döşemealtı Düzlerçamı’nda bir Yörük Şöleni düzenleyeceğiz. Şenlikte sizi de aramızda görmek bize büyük bir onur verecektir” diye konuştu.
Yörük kültürünü çok önemsediklerini belirten Başkan Gül ise, şölene katılmaktan çok mutlu olacağını dile getirdi.